Subscribe:

Ads 468x60px

Term&Cond


TERMA DAN SYARAT MARIHAMIL

Untuk pelanggan yang cerewet dan suka marah-marah, kami tidak menggalakkan anda beli dari kami jika anda:
- tidak dapat bersabar menunggu reply email dari kami 
- tidak dapat terima hakikat bila barang kami habis stok dan lambat hantar sehari sahaja selepas anda membuat pembayaran
- tidak dapat terima jika tiba-tiba kami pos barang lambat sehari sahaja setakat ini.
- jika ragu-ragu dengan perniagaan kami 

#untuk maklumam semua pelanggan barang kami sentiasa ada stok. Jika kehabisan stok pada hari tersebut dan anda sudah membuat pembayaran, kami akan restok semula keesokan harinya. Syarikat kami akan membuat pengeposan pada keesokan harinya.
A -  PENTING: Selepas pembayaran, wajib menghantar PRINT SKRIN bukti pembayaran samada melalui online banking, cash deposit machine atau melalui kaunter. Pembayaran online yang hanya meletakkan email  marihamilshop@gmail.com tidak akan diterima  – SANGAT PENTING DAN WAJIB!
Kegagalan melakukan perkara di atas, membuatkan kami lambat proses pembayaran dan pengeposan barang anda.
B – Jika anda menggunakan mesin cash deposit atau anda membayar di kaunter bank, SILA SCAN ATAU MMS gambar resit pembayaran kepada kami. No telefon akan kami beri semasa menghantar invoice.
Jangan sesekali tindih tulisan bank dengan pen atau pensel. Ini juga akan membuatkan resit itu tidak valid pada kami. 
C – Jangan lupa, lepas sahaja membuat bayaran, EMEL KAMI SEMULA untuk membuat pengesahan atas pembayaran anda!! Kegagalan anda untuk tidak mengesahkan pembayaran, membuatkan kami TIDAK DAPAT PROSES untuk pengeposan barang! Jadi, bukan salah kami jika anda tidak mendapat barang dalam tempoh yang sepatutnya.
D – Kami akan memberi anda Tracking Number pada email atau meletakkannya di website, selepas pengeposan dibuat. 
Bukti Pembayaran: Kenapa Pentingnya menghantar print skrin attachment resit dan kami tidak lagi menerima bukti dengan hanya meletakkan email marihamil.

- Tahun lepas, kami terkejut ada juga yang menggunakan kesempatan dengan cara meletakkan email marihamil semasa pembayaran dan mengatakan mereka sudah bayar. Setelah beberapa kali, kami dapat mengesan customer ini, dan rupanya selama ini dia tidak membuat pembayaran pun! Hanya letak email peniaga dan transfer ke akaun sendiri.

Jadi, kami mengambil langkah berhati2 dengan mewajibkan customer menghantar bukti pembayaran print skrin kepada kami.