Subscribe:

Ads 468x60px

ORDER SINI

CARA PEMBAYARAN:

Anda boleh membuat pembayaran menggunakan salah satu daripada kaedah berikut: 
Cara 1: Online Transfer (Pindahan Wang Secara Online) No. Akaun MBB : 5625 0851 9777

Nama : PERINTIS DAGANGAN NETWORKSNota : Untuk mempercepatkan proses pengesahan, WAJIB masukkan alamat email marihamilshop@gmail.com dalam email penerima dalam proses online transfer ini. 

No. Akaun CIMB : 70000 16446
Nama : NORZANA BTE RAFIE
Nota : Untuk mempercepatkan proses pengesahan, WAJIB masukkan alamat email marihamilshop@gmail.com dalam email penerima dalam proses online transfer ini. 
================================================================
Cara 2 - Bank-in (deposit di kaunter Bank atau melalui mesin ATM)
Anda boleh juga membuat pembayaran ke akaun kami melalui kaunter Bank atau pindahan wang melalui mesin ATM atau deposit melalui mesin deposit tunai (cash deposit) mana-mana bank di atas.
================================================================
Cara 3 - Menggunakan Khidmat Interbank Transfer (MEPS IBG)
(jika interbank sila bank in ke akaun MAYBANK kami yer)
Anda boleh juga membuat pembayaran dari akaun bank (selain dari bank yang kami gunakan) anda ke akaun kami melalui khidmat interbank transfer. Walaubagaimanapun proses pindahan ini mengambil sedikit masa bergantung kepada syarat-syarat yang dikenakan oleh bank yang anda gunakan. Di antara syarat tersebut ialah pindahan yang dibuat sebelum jam 12.00pm akan dikreditkan ke dalam akaun penerima selepas jam 6.00pm hari yang sama. Manakala pindahan yang dilakukan selepas jam 12.00pm akan dikreditkan ke dalam akaun penerima selepas jam 6.00pm hari berikutnya (tertakluk kepada hari rehat/cuti umum)

BARANG AKAN DIPOSKAN SELEPAS WANGNYA MASUK KE AKAUN KAMI. SILA CEK DENGAN BANK ANDA JUGA  ;)
=====================================================================
DAH BUAT BAYARAN?
ISI ORDER FORM DI BAWAH yang JIKA sudah membuat pembayaran di bawah bersama gambar resit @ gambar print screen pembayaran di bawah  ;)