Subscribe:

Ads 468x60px

Monday, 1 June 2015

PRODUK KESUBURAN AL KHISHBUN UNTUK SUAMI ISTERI YANG INGIN MUDAH HAMIL



PRODUK AL-KHISHBUN ADA 3 PRODUK IAITU SUSU AL-KHISHBUN, HULBA DAN FERTEE OIL


SET KESUBURAN AL KHISHBUN UNTUK KESUBURAN SUAMI ISTERI. BOLEH DIGUNAKAN SUAMI ISTERI.


Set Kesuburan Al-Khishbun iaitu Susu dan Hulba merupakan makanan tambahan untuk kesuburan yang sesuai untuk golongan lelaki dan wanita. Elok diamalkan bersama-sama kedua-duanya.


Dari Saidatina Aisyah r.a. telah berkata, telah bersabda Rasulullah s.a.w. “sebaik-baik amalan kepada Allah s.w.t. adalah perbuatan yang dikerjakan secara berterusan walaupun sedikit”.             

(Hadis riwayat Al-Imam Muslim)


"Paling terbaik ialah amalkan 1 Set iaitu Susu Al-Khishbun bersama Hulba Al-Khishbun"






Set Lengkap Kesuburan Al-khishbun mengandung 3 jenis produk iaitu Set Kesuburan Al Khishbun (500gm) dan Hulba Al Khishbun (50gm) serta Fertee Oil Al-khishbun (Minyak Urut hormon)



"SUSU KESUBURAN AL-KHISHBUN"


CODE : SUSU AL KHISHBUN 
HARGA: RM75
STOCK : AVAILABLE

Susu Kesuburan Al Khishbun merupakan gabungan istimewa Susu Kambing, ekstrak stevia sebagai pemanis 100% semulajadi, biji Habbatus Sauda (Syria) yang merupakan spesis bijirin terbaik yang telah dipanggang. Ketiga-tiga bahan menjadi ramuan unggul kerana mepunyai sifat alkali yang tinggi dalam badan. Kehebatan Susu Al Khishbun terletak pada ramuan rahsia herba-herba kesuburan dari Tanah Arab yang pernah terkandung di dalam buku Ilmu Perubatan Sufi. Mengandungi serbuk bunga kurma yang dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma. Susu Al-khishbun bertindak untuk menyuburkan rahim. Susu kambing mempunyai 1001 khasiat terbaik untuk wanita dan lelaki yang ingin subur dan merancang mendapatkan zuriat. Inilah faktornya kenapa kami memformulasikan gabungan herba kesuburan tanah arab bersama-sama dengan susu kambing. Mengamalkan susu al-khishbun bukan sahaja baik untuk kesuburan malah untuk keseluruhan kesihatan tubuh badan lelaki dan wanita.



SUSU AL-KHISBUN PALING TERBAIK UNTUK WANITA DAN LELAKI YANG INGIN SUBUR DAN SIHAT KERANA IANYA MENGGUNAKAN BAHAN SEMULAJADI.


Gabungan formulasi Susu Al-khisbun dan Hulba Al-Khishbun merupakan gabungan istimewa susu kambing dan herba-herba zuriat TERBAIK DI DUNIA yang terpilih dari tanah mediterranean yang terkenal dengan keberkesanannya dalam membantu menyembuhkan 1001 masalah kesuburan lelaki dan wanita.

Formulasi Susu Al-khishbun dan Hulba Al-Khishbun ini diformulasi untuk membantu meningkatkan kesihatan dan kesuburan lelaki dan wanita.



'HULBA AL-KHISHBUN" 


Menggabungkan 7 jenis herba-herba dari Tanah Arab yang bertindak untuk merawat wanita :-
1) Membersihkan rahim dan organ dalaman akibat dari keguguran dan pembedahan.
2) Darah haid yang tidak lancar 
3) Senggugut yang teruk
4) Sindrom polisistik ovari (PCOS)
5) Mengecutkan CYTS & FIBROID
6) Telur tidak matang
7) Tiada telur
8) Tiub fallopio yang tersumbat
9) Menghidap endometriosis
10)Keputihan
11)Pelbagai lagi masalah rahim yang menjadi punca kepada kesukaran mendapatkan zuriat.


Hulba Al-Khishbun untuk merawat suami :-
1) Memperbanyakkan kualiti dan kuantiti sperma yg sihat
2) Memberi tenaga kepada sperma utk bergerak pantas
3) Merawat mati pucuk
4) Tiada telur
5) Azoospermia


Gabungan Susu Al-khishbun dan Hulba Al-khishbun ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang bakal berumahtangga serta sudah berumahtangga. Menjaga keseimbangan dan kenormalan tubuh serta membaiki saraf kelamin serta memulihkan tenaga batin.





Rasulullah saw bersabda :
“Sekiranya umatku tahu akan kelebihan hulba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan timbangan emas”
 (Book of Sufi Healing ms. 58)



kaum lelaki yang menghadapi masalah kiraan sperma yang rendah maka mereka perlu mengambil Susu Al Khishbun bersama dengan hulba.



CARA PENGGUNAAN SET AL-KHISHBUN

1. Minum Set Kesuburan Al Khishbun 1 skop pagi sebelum sarapan dan 1 skop malam 1 jam sebelum tidur. Bancuh dengan air suam sahaja.
2. Makan ½ sudu kecil Hulba Al Khishbun yang telah dicampurkan dengan madu atau buah kurma sebelum makan tengahari (waktu dhuha) 1 kali setiap hari.
3. Buat urutan bersama fertee Oil sekurang-kurangnya seminggu 3 kali. (Wanita dan Suami elok berurut). Tetapi jangan diurut pada alat kelamin tetapi pada bahagian rahim atau perut serta punggung dan peha.
4. Banyakkan minum air masak bagi menstabilkan suhu badan.
5. Kurangkan makanan dan minuman berasid dan lebihkan makanan beralkali kerana pH alkali paling sesuai untuk mereka yang merancang untuk hamil

PESANAN PENTING – Produk ini tidak boleh diambil semasa waktu period atau ketika demam. Sambung semula pengambilan produk ini 3 hari selepas period kering. Jika telah disahkan mengandung hendaklah berhenti dari mengambil produk tersebut.



"FERTEE OIL AL-KHISHBUN"


MINYAK URUT HORMON UNTUK URUTAN LUARAN

Formula kesuburan yang digunakan oleh PAKAR KESUBURAN HOLISTIK dari BARAT yang terbukti berkesan membantu beribu-ribu wanita dan lelaki yang ada masalah kesuburan iaitu dengan berurut menggunakan Minyak Terapi Kesuburan (fertee oil).


BAGAIMANA FERTEE OIL BERFUNGSI?

Pati-pati bunga dan herba yang terkandung dalam FERTEE OIL telah lama disebut-sebut dapat menawarkan pelbagai khasiat dalam membantu meningkatkan kesuburan di kalangan wanita. Ianya DISAPU dan DIURUT secara luaran untuk menstabilkan semula hormon kesuburan.

Membantu dalam penyembuhan tisu di bawah kulit dan meningkatkan peredaran dan aliran darah ke kawasan itu, minyak fertee ini adalah cara mudah dan berkesan untuk membantu pelbagai masalah seperti dibawah:

  1. Merangsang pengeluaran hormon yang diperlukan untuk menguatkan rahim bagi yang kerap keguguran
  2. Mematangkan telur wanita jika digunakan pada wanita. Jika suami guna untuk membaiki sperma. 
  3. Menguatkan Rahim yang Tidak Kuat dan kerap keguguran
  4. Menghilangkan stress & cepat marah bagi suami isteri yg mengalami masalah ini
  5. Kurang nafsu syahwat suami isteri
  6. Membantu Penyembuhan Cyst, Fibroid dan endometriosis dengan merangsang hormon bagi mengecutkannya. Harus digunakan bersama safwah ikhtiar untuk membuang kotoran atau yang tersumbat dalaman.
  7. Tiub fallopio tersumbat harus rajin urut menggunakan fertee oil dan makan safwah ikhtiar untuk dalaman keseluruhan
  8. thyroid disorders
  9. Fertee Oil Langsung tidak gatalkan kulit 
  10. Bertindak seperti krim hormon juga malah penyerapannya jauh lebih baik berbanding krim.
  11. Mampu mencantikkan kulit dan menegangkan payudara jika disapu selalu

Untuk meningkatkan kesuburan SUAMI ISTERI anda dinasihatkan melakukan 2 KAEDAH PALING PENTING yang disyorkan oleh pakar kesihatan holistik:-

[✔] Amalkan urutan sendiri pada anggota badan terutamanya pada bahagian perut dan bawah pusat menggunakan minyak terapi kesuburan yang mampu merangsang hormon dan membantu penyembuhan tisu di bawah kulit. Kami syorkan minyak terapi FERTEE OIL yang sememangnya digunakan oleh ramai wanita dan lelaki barat untuk kesuburan. Boleh ikut urutan seperti di dalam video dibawah



[✔] Amalkan makanan tambahan berkhasiat yang diadunkan daripada susu kambing dan herba-herba untuk kesuburan rahim dan sperma seperti Susu Al-khishbun dan Hulba.


SOALAN YANG BIASA DIAJUKAN:


(1) Adakah Susu Al-khisbun dan hulba mempunyai fungsi yang sama?
Jawapan : Susu Al-khisbun utk memudahkan berlaku persenyawaan dan memberikan keadaan rahim yg beralkali yg sgt sesuai utk sperma. Manakala hulba pula ialah untuk mencuci rahim serta organ dalaman serta merawat masalah kesuburan yg serius seperti cyst, fibroid, pcos dan lain-lain serta merawat masalah sperma suami dan masalah kesuburan para suami yang lain. Juga sgt sesuai untuk yg baru lepas keguguran dan pernah gugur untuk bersihkan dan menyihatkan semula rahim.

(2) khas utk suami isteri ker? 

Jawapan : ya, susu khisbun dan hulba boleh di amalkan oleh suami isteri untuk menyuburkan dan menyelesaikan semua masalah kesuburan.

Kedua-dua susu dan hulba suami isteri harus diambil untuk kesuburan rahim dan untuk memperbanyakkan sperma suami. Pengambilan bersama-sama susu al-khishbun dan hulba adalah tersangat bagus untuk mencuci rahim dan menyihatkan organ dalaman para suami isteri.

(3) Hulba tu apa ye? serbuk atau pil? atau dibancuh skali dgn susu khisbun

Jawapan :  Hulba ialah serbuk herba. Boleh dimakan bila-bila masa dan sebaiknya makan pada waktu dhuha bersama dgn madu atau kurma untuk mengelakkan kepahitan.  Jika rasa sukar hendak makan bersama madu atau kurma makanya boleh bancuh hulba bersama susu khisbun. Tetapi diingatkan bahawa harus memperbanyakkan mengambil air kosong untuk menyejukkan badan sekurang-kurangnya 2 atau 3 liter sehari.

(4) susu tu kuat sgt tak baunya? saya alegik bau?
Jawapan : Susu berbau herba yg kuat. Ada ramai yg cakap sedap. ada yg cakap tak sedap. Tepuk dada tanya selera. "pahit itu penawar berkesan". 


(5) susu khisbun nie mujarab ke? lama tak jangkaan untuk nak dapatkan anak?

Jawapan : Setakat ni memang sudah terlalu ramai yg sudah merasa keberkesanan set alkhisbun ini dan formulasi set kesuburan ini juga sudah membantu banyak pasangan untuk mudah hamil. Yang penting Usaha doa dan tawakal. Ini adalah salah satu usaha untuk menyuburkan rahim dan sperma dan juga untuk menyihatkan tubuh badan kita. Badan yg sihat datangnya daripada pemakanan kita. Ini merupakan makanan tambahan yang berasaskan bahan semulajadi seperti susu dan herba dari tanah arab. Badan yang sihat insyaALLAH memudahkan berlakunya persenyawaan.

Sebahagian Testimonial boleh lihat di bahagian testimonial website. KLIK sini









(6) produk ni boleh tahan berapa lama?? suami bole guna jg ke? 
Jawapan : Susu khisbun dan hulba tahan untuk sebulan seorang makan. Suami juga boleh makan.

(7) produk ini ada kelulusan KKM ke? halal ke?
Jawapan : Ya, ada telah dikelaskan sebagai makanan tambahan oleh KKM dan halal kerana ramuannya berasaskan susu dan herba.

(8) Kalau makan susu khisbun ada kesan sampingan tak kat baby masa lahir?
Jawapan :Tiada, sebab tiada bahan kimia yg merbahaya dan ke semuanya sumber herba asli yg diamalkan oleh tabib arab sudah beratus ratus tahun lamanya. Kesan sampingan yg dilaporkan setakat ni hamil shja.


(9) set kesuburan khisbun ni boleh tak dimakan bersama ubat lain? cthnya clomid? 
Jawapan : Boleh, cuma jarakkan sejam 2 jam pengambilan tetapi clomid dimakan hanya pada hari period ke 2-5. Manakala susu khisbun dan hulba perlu berhenti dimakan ketikan datang haid.




Semua pembelian Offline boleh didapatkan di kedai kami Mom's House di ICITY MALL

MOM'S HOUSE I-CITY CENTRAL MALL
L2-32 I-CITY CENTRAL MALL,
40000 SHAH ALAM SELANGOR

NO TELEFON KEDAI UNTUK CALL : 03 5523 9952

    
Semua pembelian Online boleh didapatkan di butang "ORDER SEKARANG!" 
 
                                    

==============================================

INGIN LIHAT SET JIMAT YANG LAIN?

ADA PERSOALAN SET MANA SESUAI UNTUK ANDA?
TEKAN SINI--> SET JIMAT

NAK BACA TESTIMONIAL CUSTOMER?
TEKAN SINI --> TESTIMONIAL





Sunday, 31 May 2015

PAKEJ SET KESUBURAN DAN MUDAH HAMIL

SET KESUBURAN DAN MUDAH HAMIL AL KHISBUN


NAK BACA TESTIMONIAL CUSTOMER?
TEKAN SINI --> TESTIMONIAL

PAKEJ HAMIL NO. 1 DI PASARAN ONLINE DENGAN HAMPIR 100 RIBU FOLLOWERS


Rasulullah saw bersabda “Sekiranya umatku tahu akan kelebihan hulba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan timbangan emas” (Book of Sufi Healing ms. 58)



CODE: SET 1
DAPAT: SUSU KHISBUN 1, HULBA 1
Set ini sesuai untuk :
  • Pasangan yang ingin hamil dan ingin bunting pelamin 
  • Terutamanya yg baru berkahwin dan bakal berkahwin
  • Sesuai untuk para suami yang ingin memperbanyakkan sperma yang berkualiti dan untuk  yang ada azoospermia.
  • Sesuai untuk wanita yang ingin hamil. Namun jika seorang wanita itu mempunyai ketumbuhan cyst, fibroid, endometrisis, tiub fallopio tersumbat, pcos dan penyakit serius  lain dinasihatkan ambil set 5. Juga untuk yang dah lama sangat menanti zuriat.
  • Sesuai untuk pasangan yg bakal/baru berkahwin untuk suburkan rahim dan sperma

HARGA: RM125 
STOCK : AVAILABLE







CODE: SET 2
Set ini sesuai untuk:- 
  • Untuk pasangan yang dah lama berkahwin dan kerap keguguran. 
  • Untuk yang mempunyai masalah telur tak matang, PCOS, Cyst, Fibroid, Endometriosis Dan haid tak teratur sampai berbulan-bulan tidak datang. 
  • Fertee Oil bagus untuk menguatkan rahim ketika membuat persediaan untuk hamil bagi mengelakkan keguguran diawal kehamilan. 
  • Nota: Kami lebih galakkan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan serius mengambil hulba bersama iaitu set 5


    DAPAT: SUSU KHISBUN 1, FERTEE OIL 1
    HARGA: RM165
    STOCK : AVAILABLE








    CODE: SET 3
    Set ini sesuai untuk:-
    • Untuk pasangan yang dah lama berkahwin dan kerap keguguran. 
    • Untuk yang mempunyai masalah telur tak matang, PCOS, Cyst, Fibroid, Endometriosis Dan haid tak teratur sampai berbulan-bulan tidak datang. 
    • Fertee Oil bagus untuk menguatkan rahim ketika membuat persediaan untuk hamil bagi mengelakkan keguguran di awal kehamilan. 
    • Susu & Hulba juga elok untuk suami yang mempunyai masalah azoospermia dan masalah sperma lain. 
    • Nota: Kami lebih galakkan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan serius mengambil hulba bersama iaitu set 5. 
    DAPAT: SUSU KHISBUN 1, HULBA 1, FERTEE OIL 1

    HARGA: RM220
    STOCK : AVAILABLE








    CODE: SET 4
    Set ini sesuai untuk:-
    • Untuk pasangan yang dah lama berkahwin dan kerap keguguran. 
    • Untuk yang mempunyai masalah telur tak matang, PCOS, Cyst, Fibroid, Endometriosis Dan haid tak teratur sampai berbulan-bulan tidak datang. 
    • Cafe pula sesuai untuk suami yang tak gemarkan susu dan cepat letih serta tiada tenaga @ lemah tenaga batin. 
    • Fertee Oil bagus untuk menguatkan rahim ketika membuat persediaan untuk hamil bagi mengelakkan keguguran diawal kehamilan. 
    • Nota: Kami lebih galakkan pasangan yang mempunyai masalah kesuburan serius mengambil hulba bersama. 
    DAPAT: SUSU KHISBUN 2,  HULBA 1, FERTEE OIL 1
    HARGA: RM290 
    STOCK : AVAILABLE






    Friday, 6 February 2015

    CONCEIVE PLUS 8X PRE-FILLED APPLICATORS

    CONCEIVE PLUS SELALUNYA DIGUNAKAN OLEH PASANGAN YANG SEDANG MENCUBA UNTUK HAMIL TETAPI KEKERINGAN VAGINACONCEIVE PLUS BOLEH MEMBANTU.


    CODE : CONCEIVE PLUS
    RM130 
    STOCK: AVAILABLE


    (sesuai untuk yg  dan ingin hamil sbb lgsung ianya pelincir yang tak merosakkan sperma. Jika ingin hamil jgn guna pelincir biasa)

    Jika anda sedang mencuba untuk hamil, mari mempertimbangkan Conceive Plus untuk meningkatkan kemungkinan "conception". Conceive Plus adalah pelincir peribadi yang mengandungi ion Kalsium dan Magnesium yang penting untuk daya maju sel dan proses persenyawaan.

    Dirumuskan oleh para doktor, Conceive Plus di cipta seakan-akan cervical mucous "mukus serviks" badan dan secara klinikal terbukti selamat untuk sperma dan embrio membuatkan ianya ideal untuk digunakan oleh pasangan yang cuba untuk hamil secara semulajadi

    Bagaimana menggunakan Conceive Plus Sasmar?


    Conceive Plus adalah pelincir ringan mesra kepada sperma yang cara menggunakannya sama seperti menggunakan pelincir peribadi. Sapukan gel pada alat sulit anda dan pasangan anda dan gunakan semula bila dikehendaki. Anda boleh menggunakan sebanyak atau sesedikit mana yang anda mahukan tetapi kami mencadangkan sekurang-kurangnya 5mls (kira-kira satu sudu teh).



    Menambah kelembapan semulajadi anda dan melegakan kekeringan boleh membaiki pengalaman seksual keseluruhan bagi kedua-dua anda dan pasangan anda dan membantu dia untuk ejakulasi lebih sperma yang berenang. Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa lebih 50% sperma dihasilkan. 

    CARA PENGGUNAAN: 


    cara pertama - Conceive Plus ni mcm pelincir cuma dia kena masukkan kepala pam tu ke dalam vagina, pamkan isi kandungannya , then biarkan 10minit sebelum bersama dengan hubby :). Conceive Plus meningkat daya tahan sperma untuk bergerak pergi ke ovum dengan lebih cepat.

    cara kedua - sapukan pada alat sulit suami dan juga alat sulit isteri dan kemudian bersama. Seeloknya guna pada waktu subur. Untuk mengesan waktu subur bolehlah menggunakan kaedah mengesan menggunakan thermometer atau OPK atau mengesan bendalir cervical mucous.


    Saya mencuba untuk hamil, MENGAPA SAYA PERLU GUNAKANNYA?
    Ia dirumuskan secara saintifik untuk melegakan kekeringan faraj, meningkatkan kepuasan seks dan membantu laluan anda hamil sebenarnya. Graf di bawah menunjukkan manfaat menggunakan Sasmar hamil Plus berbanding pelincir peribadi lain yang boleh didapati secara komersial.

    KEKERINGAN FARAJ DAN LALUAN ANDA UNTUK KEHAMILAN?
    Persetubuhan "atas permintaan" ketika ovulasi/waktu subur boleh mencuri kenikmatan cinta ketika bersama dan boleh membawa kepada peningkatan kekeringan faraj. Hampir tiga perempat daripada pasangan cuba-untuk-hamil dilaporkan tahap kekeringan faraj meningkatkepada negatif dan ianya memberi kesan kepada kehidupan seks mereka.

    Penyelidik telah membuktikan bahawa pasangan yang dapat menikmati kasih sayang semasa ovulasi/waktu subur mempunyai skor kepuasan perkahwinan yang terbaik, dan mungkin lebih cepat untuk hamil. Sebaliknya, apabila seks menjadi perkara yang menyakitkan kerana kekeringan, atau tidak memuaskan kerana tekanan prestasi, hubungan itu akan boleh membawa penderitaan.

    Ia juga penting untuk ambil perhatian bahawa persetubuhan yang baik dapat membantu suami merasai kenikmatannya dan menjadi lebih terangsang serta permainan rasa lebih menarik, ini boleh membuatkan suami mampu menghasilkan lebih sperma yang mampu berenang. Beberapa kajian telah menunjukkan lebih 50% sperma dihasilkan dalam pancutan bila bersama dalam keadaan yang menyeronokkan berbanding ketika "melakukan secara terpaksa".

    ADAKAH CONCEIVE PLUS SELAMAT DIGUNAKAN?
    Conceive plus adalah suatu pelincir peribadi yang telah digubal untuk berada dalam pH tertentu dan pelbagai Elektrolit yang ringan, lembut dan selamat walaupun sperma sangat sensitif. Conceive plus juga pelincir peribadi yang hanya mengandungi ion Kalsium dan Magnesium yang penting untuk daya maju sel dan proses persenyawaan.

    Dengan gel lembut dan seimbang adalah selamat untuk digunakan setiap hari, walaupun anda tidak cuba untuk hamil!


    Apakah kepentingan kalsium dan ion magnesium?


    Ion kalsium dan Magnesium semulajadi yang hadir dalam semua cecair badan dan sel-sel, termasuk dalam air mani manusia dan di dalam bendalir serviks, seperti yang ditunjukkan dalam beberapa kajian saintifik, beberapa yang dirujuk di bawah. Kehadiran kalsium dalam air mani manusia telah ditunjukkan seawal sebagai 1942 dalam kajian mercu tanda oleh Huggins et al. Kalsium dan magnesium adalah amat penting bagi daya maju dan fungsi sperma dan telur. Sebagai contoh, satu kajian saintifik dengan 143 lelaki oleh Adamopoulos et al. menunjukkan bahawa, "kepekatan Ca dalam pesakit asthenozoospermic dan oligozoospermic lebih rendah berbanding dengan lelaki normozoospermic dan positif dengan kepekatan Mg mengabaikan kualiti mani atau kehadiran jangkitan". Begitu juga, sperma juga mempunyai suatu keperluan mutlak bagi ion kalsium bagi menjalani reaksi yang acrosome dalam persediaan untuk persenyawaan telur (lihat Evans et al. Kajian).

    Hanya Sasmar Conceive Plus Pelincir Mesra Sperma SAHAJA yang mengandungi bahan-bahan penting ini.