Subscribe:

Ads 468x60px

Wednesday, 10 February 2021

PRODUK KESUBURAN AL KHISHBUN UNTUK SUAMI ISTERI YANG INGIN MUDAH HAMILPRODUK AL-KHISHBUN ADA 3 PRODUK IAITU SUSU AL-KHISHBUN, HULBA DAN FERTEE OIL


SET KESUBURAN AL KHISHBUN UNTUK KESUBURAN SUAMI ISTERI. BOLEH DIGUNAKAN SUAMI ISTERI.


Set Kesuburan Al-Khishbun iaitu Susu dan Hulba merupakan makanan tambahan untuk kesuburan yang sesuai untuk golongan lelaki dan wanita. Elok diamalkan bersama-sama kedua-duanya.


Dari Saidatina Aisyah r.a. telah berkata, telah bersabda Rasulullah s.a.w. “sebaik-baik amalan kepada Allah s.w.t. adalah perbuatan yang dikerjakan secara berterusan walaupun sedikit”.             

(Hadis riwayat Al-Imam Muslim)


"Paling terbaik ialah amalkan 1 Set iaitu Susu Al-Khishbun bersama Hulba Al-Khishbun"   https://drive.google.com/uc?export=view&id=1VkTAPpjc4-TIHMWZ9EGIzFHbBqAOrinSSet Lengkap Kesuburan Al-khishbun mengandungi 3 jenis produk iaitu Set Kesuburan Al-Khishbun (500gm) dan Hulba Al-Khishbun (50gm) serta Fertee Oil Al-khishbun (Minyak Urut hormon)"SUSU KESUBURAN AL-KHISHBUN"


       https://drive.google.com/uc?export=view&id=1oVQCuidYxJLavF8xn_JHPUjF2TKAeWvs
CODE : SUSU AL KHISHBUN 
HARGA: RM65
STOCK : AVAILABLE


Susu Kesuburan Al Khishbun merupakan gabungan istimewa Susu Kambing, ekstrak stevia sebagai pemanis 100% semulajadi, biji Habbatus Sauda (Syria) yang merupakan spesis bijirin terbaik yang telah dipanggang. Ketiga-tiga bahan menjadi ramuan unggul kerana mepunyai sifat alkali yang tinggi dalam badan. Kehebatan Susu Al Khishbun terletak pada ramuan rahsia herba-herba kesuburan dari Tanah Arab yang pernah terkandung di dalam buku Ilmu Perubatan Sufi. Mengandungi serbuk bunga kurma yang dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma. Susu Al-khishbun bertindak untuk menyuburkan rahim. Susu kambing mempunyai 1001 khasiat terbaik untuk wanita dan lelaki yang ingin subur dan merancang mendapatkan zuriat. Inilah faktornya kenapa kami memformulasikan gabungan herba kesuburan tanah arab bersama-sama dengan susu kambing. Mengamalkan susu al-khishbun bukan sahaja baik untuk kesuburan malah untuk keseluruhan kesihatan tubuh badan lelaki dan wanita.SUSU AL-KHISBUN PALING TERBAIK UNTUK WANITA DAN LELAKI YANG INGIN SUBUR DAN SIHAT KERANA IANYA MENGGUNAKAN BAHAN SEMULAJADI.


Gabungan formulasi Susu Al-khisbun dan Hulba Al-Khishbun merupakan gabungan istimewa susu kambing dan herba-herba zuriat TERBAIK DI DUNIA yang terpilih dari tanah mediterranean yang terkenal dengan keberkesanannya dalam membantu menyembuhkan 1001 masalah kesuburan lelaki dan wanita.

Formulasi Susu Al-khishbun dan Hulba Al-Khishbun ini diformulasi untuk membantu meningkatkan kesihatan dan kesuburan lelaki dan wanita.

“Suami isteri digalakkan mengamalkan 1 set susu Al-khishbun bersama Hulba Al-Khishbun”'HULBA AL-KHISHBUN" 

      https://drive.google.com/uc?export=view&id=1w7uhLZ7RMTdt_lIP48RcGoqrcdGhMVIk

Menggabungkan 7 jenis herba-herba dari Tanah Arab yang bertindak untuk merawat wanita :-
1) Membersihkan rahim dan organ dalaman akibat dari keguguran dan pembedahan.
2) Darah haid yang tidak lancar 
3) Senggugut yang teruk
4) Sindrom polisistik ovari (PCOS)
5) Mengecutkan CYTS & FIBROID
6) Telur tidak matang
7) Tiada telur
8) Tiub fallopio yang tersumbat
9) Menghidap endometriosis
10)Keputihan
11)Pelbagai lagi masalah rahim yang menjadi punca kepada kesukaran mendapatkan zuriat.


Hulba Al-Khishbun untuk merawat suami :-
1) Memperbanyakkan kualiti dan kuantiti sperma yg sihat
2) Memberi tenaga kepada sperma utk bergerak pantas
3) Merawat mati pucuk
4) Tiada telur
5) Azoospermia


Gabungan Susu Al-khishbun dan Hulba Al-khishbun ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang bakal berumahtangga serta sudah berumahtangga. Menjaga keseimbangan dan kenormalan tubuh serta membaiki saraf kelamin serta memulihkan tenaga batin. Jika berkahwin lebih 1 tahun dan aktif berhubungan serta masih tidak hamil, digalakkan mengamalkansusu al-khishbun bersama dengan hulba.


Rasulullah saw bersabda :
“Sekiranya umatku tahu akan kelebihan hulba nescaya mereka sanggup tukarkannya dengan timbangan emas”
 (Book of Sufi Healing ms. 58)kaum lelaki yang menghadapi masalah kiraan sperma yang rendah maka mereka perlu mengambil Susu Al Khishbun bersama dengan hulba.CARA PENGGUNAAN SET AL-KHISHBUN

1. Minum Set Kesuburan Al Khishbun 1 skop pagi sebelum sarapan dan 1 skop malam 1 jam sebelum tidur. Bancuh dengan air suam sahaja.
2. Makan ½ sudu kecil Hulba Al Khishbun yang telah dicampurkan dengan madu atau buah kurma sebelum makan tengahari (waktu dhuha) 1 kali setiap hari.
3. Buat urutan bersama fertee Oil sekurang-kurangnya seminggu 3 kali. (Wanita dan Suami elok berurut). Tetapi jangan diurut pada alat kelamin tetapi pada bahagian rahim atau perut serta punggung dan peha.
4. Banyakkan minum air masak bagi menstabilkan suhu badan.
5. Kurangkan makanan dan minuman berasid dan lebihkan makanan beralkali kerana pH alkali paling sesuai untuk mereka yang merancang untuk hamil

PESANAN PENTING – Produk ini tidak boleh diambil semasa waktu period atau ketika demam. Sambung semula pengambilan produk ini 3 hari selepas period kering. Jika telah disahkan mengandung hendaklah berhenti dari mengambil produk tersebut.

"FERTEE OIL AL-KHISHBUN"
                      https://drive.google.com/uc?export=view&id=1ATOysENzj9-M9neZGvlpri5NmS59IAiAMINYAK URUT HORMON UNTUK URUTAN LUARAN

FERTEE OIL merupakan minyak agen penggalak dan seimbangkan hormon formulasi dr Bahrain yg mempunyai 7 pure mix essential oil yang menjadi aktif ingredient dengan mempunyai sifat penyerapan yang sangat tinggi. Ianya terbukti berkesan membantu beribu-ribu wanita dan lelaki yang ada masalah kesuburan iaitu dengan berurut menggunakan Minyak Terapi Kesuburan (fertee oil).

BAGAIMANA FERTEE OIL BERFUNGSI?

Pati-pati bunga dan herba yang terkandung dalam FERTEE OIL telah lama disebut-sebut dapat menawarkan pelbagai khasiat dalam membantu meningkatkan kesuburan di kalangan wanita. Ianya DISAPU dan DIURUT secara luaran untuk menstabilkan semula hormon kesuburan.

Membantu dalam penyembuhan tisu di bawah kulit dan meningkatkan peredaran dan aliran darah ke kawasan itu, minyak fertee ini adalah cara mudah dan berkesan untuk membantu pelbagai masalah seperti dibawah:

 1. Merangsang pengeluaran hormon yang diperlukan untuk menguatkan rahim bagi yang kerap keguguran
 2. Mematangkan telur wanita jika digunakan pada wanita. Jika suami guna untuk membaiki sperma. 
 3. Menguatkan Rahim yang Tidak Kuat dan kerap keguguran
 4. Menghilangkan stress & cepat marah bagi suami isteri yg mengalami masalah ini
 5. Kurang nafsu syahwat suami isteri
 6. Membantu Penyembuhan Cyst, Fibroid dan endometriosis dengan merangsang hormon bagi mengecutkannya. Harus digunakan bersama safwah ikhtiar untuk membuang kotoran atau yang tersumbat dalaman.
 7. Tiub fallopio tersumbat harus rajin urut menggunakan fertee oil dan makan safwah ikhtiar untuk dalaman keseluruhan
 8. thyroid disorders
 9. Fertee Oil Langsung tidak gatalkan kulit 
 10. Bertindak seperti krim hormon juga malah penyerapannya jauh lebih baik berbanding krim.
 11. Mampu mencantikkan kulit dan menegangkan payudara jika disapu selalu.


CARA SAPUAN FERTEE OIL

Sapu 3 Jari bawah Pusat, ARAH JAM dan bahagian pinggang. Sapu 3 kali sehari, selepas mandi.


Info : Bulan pertama : FERTEE OIL diperlukan utk seimbangkan hormon anda yg selama ni tak seimbang. 


Jadi kuantiti penggunaan kena byk kali sekurangnya sapu 3 atau 4x sehari selepas mandi...


Penggunaan 1 botol sebulan bagi mengekalkan keseimbangan hormon anda


Lelaki juga bole menggunakan Fertee Oil di perut dan dipinggang. Sangat bagus utk membaiki kualiti sperma kepada suami yg merokok.


Untuk meningkatkan kesuburan SUAMI ISTERI anda dinasihatkan melakukan 2 KAEDAH PALING PENTING yang disyorkan oleh pakar kesihatan holistik:-

[✔] Amalkan urutan sendiri pada anggota badan terutamanya pada bahagian perut dan bawah pusat menggunakan minyak terapi kesuburan yang mampu merangsang hormon dan membantu penyembuhan tisu di bawah kulit. Kami syorkan minyak terapi FERTEE OIL yang sememangnya digunakan oleh ramai wanita dan lelaki barat untuk kesuburan. Boleh ikut urutan seperti di dalam video dibawah[✔] Amalkan makanan tambahan berkhasiat yang diadunkan daripada susu kambing dan herba-herba untuk kesuburan rahim dan sperma seperti Susu Al-khishbun dan Hulba.


SOALAN YANG BIASA DIAJUKAN:(1) Adakah Susu Al-khisbun dan hulba mempunyai fungsi yang sama?
Jawapan : Susu Al-khisbun utk memudahkan berlaku persenyawaan dan memberikan keadaan rahim yg beralkali yg sgt sesuai utk sperma. Manakala hulba pula ialah untuk mencuci rahim serta organ dalaman serta merawat masalah kesuburan yg serius seperti cyst, fibroid, pcos dan lain-lain serta merawat masalah sperma suami dan masalah kesuburan para suami yang lain. Juga sgt sesuai untuk yg baru lepas keguguran dan pernah gugur untuk bersihkan dan menyihatkan semula rahim.

(2) Adakah khas utk suami isteri ? 

Jawapan : ya, susu khisbun dan hulba boleh di amalkan oleh suami isteri untuk menyuburkan dan menyelesaikan semua masalah kesuburan.

Kedua-dua susu dan hulba suami isteri harus diambil untuk kesuburan rahim dan untuk memperbanyakkan sperma suami. Pengambilan bersama-sama susu al-khishbun dan hulba adalah tersangat bagus untuk mencuci rahim dan menyihatkan organ dalaman para suami isteri.

(3) Hulba tu apa ye? serbuk atau pil? atau dibancuh skali dgn susu khisbun

Jawapan :  Hulba ialah serbuk herba. Boleh dimakan bila-bila masa dan sebaiknya makan pada waktu dhuha bersama dgn madu atau kurma untuk mengelakkan kepahitan.  Jika rasa sukar hendak makan bersama madu atau kurma makanya boleh bancuh hulba bersama susu khisbun. Tetapi diingatkan bahawa harus memperbanyakkan mengambil air kosong untuk menyejukkan badan sekurang-kurangnya 2 atau 3 liter sehari.

(4) Adakah bau susu al-khishbun itu terlalu kuat? saya alegik bau..
Jawapan : Susu berbau herba yg kuat. Ada ramai yg cakap sedap. ada yg cakap tak sedap. Tepuk dada tanya selera. "pahit itu penawar yang berkesan". 


(5) Adakah susu al-khishbun ini mujarab? lama atau tak jangkaan untuk mendapatkan anak?

Jawapan : Setakat ni memang sudah terlalu ramai yg sudah merasa keberkesanan set alkhisbun ini dan formulasi set kesuburan ini juga sudah membantu banyak pasangan untuk mudah hamil. Yang penting Usaha doa dan tawakal. Ini adalah salah satu usaha untuk menyuburkan rahim dan sperma dan juga untuk menyihatkan tubuh badan kita. Badan yg sihat datangnya daripada pemakanan kita. Ini merupakan makanan tambahan yang berasaskan bahan semulajadi seperti susu dan herba dari tanah arab. Badan yang sihat insyaALLAH memudahkan berlakunya persenyawaan. 

Sebahagian Testimonial boleh lihat di bahagian testimonial website. KLIK sini


(6) Berapa lamakah produk ni boleh bertahan? Adakah suami boleh amalkan? 
Jawapan : Susu Al-khishbun dan hulba tahan untuk sebulan untuk seorang makan. Sangat digalakkan makan suami isteri.

(7) produk ini ada kelulusan KKM ke? halal ke?
Jawapan : Produk ini telah dikelaskan sebagai makanan tambahan oleh KKM dan halal kerana ramuannya berasaskan susu dan herba.

(8) Kalau makan susu khisbun ada kesan sampingan tak kat baby masa lahir?
Jawapan : Tiada, sebab tiada bahan kimia yg merbahaya dan ke semuanya sumber herba asli yg diamalkan oleh tabib arab sejak beratus ratus tahun lamanya. Kesan sampingan yg dilaporkan setakat ini semakin subur dan mudah hamil sahaja.


(9) Boleh atau tidak set kesuburan al-khishbun  ini dimakan bersama ubat lain? cthnya clomid? 
Jawapan : Boleh, cuma jarakkan 2 jam pengambilan tetapi clomid dimakan hanya pada hari period ke 2-5. Manakala susu al-khishbun dan hulba perlu berhenti dimakan ketikan datang haid.

(10) Adakah pasangan bakal berkahwin boleh amalkan?
Jawapan : Memang digalakkan untuk pasangan bakal berkahwin. Ianya meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.
(11) Apa yang membezakan produk al-khisbun dengan produk lain?Produk alkhisbun merupakan antara produk kesuburan terawal diperkenalkan dimalaysia dan dah membantu berpuluh ribu pasangan. Resepi dari produk ini diambil dari tabib-tabin arab yang mana resepi ini diamalkan turun temurun oleh orang arab untuk kesuburan.
Ianya bagus untuk menstabilkan hormon dan meningkatkan kesuburan serta membantu pelekatan janin. Ianya juga menyokong tumbesaran normal janin. Produk ini memang selamat digunakan tanpa was-was. Ianya juga membantu menguatkan dinding rahim dan mengelakkan keguguran awal. Ianya juga membantu perkembangan janin yang sihat.

TIPS MUDAH HAMIL DENGAN SET KHISBUN


Alhamdulillah semakin ramai yg berjaya hamil selepas mengamalkan tips-tips yg tabib arab ajarkan ni. 

step pertama : Harus amalkan Susu Al-Khishbun pagi sebelum sarapan dan malam 1 jam sebelum tidur dan malam 1 jam sebelum tidur serta menyapu Fertee Oil pada bahagian ari-ari dibawah pusat. Fertee oil ialah minyak pati essential utk menggalakkan hormon.


Step paling penting ialah buat para wanita harus Mandi Wap (Sauna) setiap 1 minggu  selepas mengamalkan Susu al-khishsbun dan Fertee Oil. Cuba mandi wap sekerap yang mungkin bagi buang blockage di dalam tiub dan rahim, serta buang sisa period yg tersumbat, buang lendir2 dlm badan dan tinggikan metabolisme badan. 


Jikq tidak mampu untuk mandi wap atau bersauna, boleh bertungku dengan menggunakan Tungku Herba Rahim. Gunakan Fertee Oil mulai lepas habis haid iaitu hari ke 3 hingga hari ke 15. Panaskan Tungku Herba Rahim terlebih dahulu. Kemudian sapukan Fertee Oil di bahagian perut dan ari-ari. Tungkukan bahagian perut dan ari-ari selama 30 minit setiap hari (kalau boleh)


Kebyakkan kes period, senggugut, telur tak matang, tiub tersumbat dan masalah kesuburan lain dpt dirawat slps amalkan SK, Fertee Oil dan Tungku atau Mandi Wap.


Untuk lelaki amalkan susu khisbun yg dicampur dgn sebiji bawang putih dan sapuan fertee oil di bahagian perut dan pinggang. Lelaki tak perlu sauna. Hanya mandi garam. Kaedah ni adalah utk memekatkan sperma. InsyaAllah kesannya lbh baik nnt.. 


🚩

Mandi wap atau menggunakan  Tungku Herba Rahim ni sangat2 penting utk wanita yg dah berkahwin. Kdg2 suami isteri tu subur tp masalah tiub tersumbat, dinding rahim menebal, sisa period yg tersumbat, sisa asap rokok yg larut dan mcm2 mslh lain yg menyebabkan susah nak hamil.


🚩

Sbb tu kene amalkan SK utk buang semua kotoran dlm rahim dan buat rawatan mandi wap atau bertungku utk keluarkanya


📌

90% testimoni kejayaan set marihamil ni selepas mengamalkan tip mudah hamil di atas  
                                    

==============================================

INGIN LIHAT SET JIMAT YANG LAIN?

ADA PERSOALAN SET MANA SESUAI UNTUK ANDA?
TEKAN SINI--> SET JIMAT

NAK BACA TESTIMONIAL CUSTOMER?
TEKAN SINI --> TESTIMONIAL